Webdesign - Website laten maken

Doordacht Webdesign

"Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken."

Onder dit motto weten we als geen ander webdesign bureau hoe belangrijk het is om een professionele website te hebben. Jouw website biedt je de mogelijkheid om een nieuwe groep mensen aan te spreken die in de toekomst jouw klanten kunnen worden. Ervoor zorgen dat jouw website de juiste uitstraling heeft is dus de boodschap!

Al onze websites worden op maat gemaakt met als resultaat, een website waarin je jezelf volledig terug zal vinden. Kortom: Een website die perfect past bij jouw bedrijf.

De juiste verhouding tussen gebruiksgemak, functionaliteit en design in combinatie met doelgerichte online marketing geeft jouw website de boost die het nodig heeft.

Full service webdesign bureau

I-Com webdesign is een full service webdesign bureau in Antwerpen. Je kan bij ons terecht voor webdesign, webdevelopment, website onderhoud, webhosting en online marketing.

Wens je graag persoonlijk webdesign advies? I-Com Webdesign komt graag vrijblijvend je langs. Ons kantoor is gevestigd in de de zuidrand van Antwerpen, Edegem vlakbij de E19. Dankzij de centrale ligging nabij Antwerpen zijn wij zeer vlot bereikbaar voor onze klanten. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

Je bent hier: home / webdesign / doordacht webdesign

Makkelijk zelf te wijzigen

Je website zelf aanpassen was nog nooit zo eenvoudig!

Lees meer...

Mobiel vriendelijke websites

Meer dan de helft van de online bezoekers surft via zijn smartphone.

Lees meer...

Hoog scoren in Google

Bereik meer potentiële klanten dankzij een hoge positie in Google.

Lees meer...
Uitzonderlijke webshop promotie

Om de Belgische ondernemers te steunen in deze moeilijke periode geven we uitzonderlijk 30% korting op al onze webshops.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie op
info@i-com.be of op het nummer

03/294 51 20

nieuws