SEA (zoekmachine advertensie)

SEA speelt in op de vraag van veel bedrijven die hoog willen scoren in google. De zoekmachines (bv Google) verkopen advertentie ruimte. Hierdoor kun je SEO webdesgin achterwege laten, U kan voor een bepaald bedrag bovenaan komen in de zoekmachines.

Hoeveel kost SEA

Doordat de advertentie ruimte wordt verkocht per opbod is de prijs enorm verschillend van sector tot sector. U bepaald zelf wat u maxium wil betalen per click. Dit bedrag speelt samen men een goed afgestemde SEA campagne bij tot uw hoge positie.

Vooren en nadelen tegenover SEO

Het grote voordeel is dat het op voorhand kan worden gegarandeerd en het snel is. Je website kan op enkele dagen bovenaan staan in Google. De startkosten zijn ook een stuk minder hoog.

Het nadeel is dat zodra je de betaling stopt je website verdwijnt uit de advertentielijst. Dit is logisch maar mag je natuurlijk niet vergeten.

Optimaal afgestemd

IDe SEA campagne wordt optimaal afgestemd op uw behoeften, zodoende u het maxium rendement haalt uit uw advertenties. Zo kan u kiezen om bijvoorbeeld uw advertentie enkel te tonen aan personen in de regio Antwerpen, tijdens bepaalde dagen of uren, ...

Webdesign
Visie
SEO
Referenties
Webdesign bureau
I-Com
Keltenheuvel 28
2650 Edegem - Antwerpen.
Contacteer ons
Tel 03/294.51.20
Fax 03/294.05.21
info@i-com.be