SEO (zoekmachine optimalisatie)

Een website wordt steeds belangrijker. Een hoge positie in de zoekmachines is voor veel bedrijven een grote wens. Dit kan belangrijk zijn in het aanspreken van nieuwe klanten. SEO kan hier de oplossing bieden. Maar SEO moet doordacht gebeuren met vakkennis en oog voor detail.

SEO zit in de kleinste details, om een goed resultaat te kunnen behalen is het nodig om te kunnen starten met een schone lei. Om deze reden heeft I-Com webdesign besloten om SEO steeds toe te passen tijdens de aanmaak van elke website. U kan bij I-Com Webdesign dus niet terecht om op uw huidige website SEO te laten toepassen.

Verkennend Gesprek

Tijdens het eerste gesprek vragen wij u op welke woorden u graag een hoge positie wil halen. Wij begeleiden u graag om de optimale zoekwoorden te kiezen. Welke regio (Antwerpen?), Wie is uw doelgroep ? Wat wil u bereiken ? Hoe wil u zich profileren ? ,...

I Com webdesign staat voor duidelijkheid. Na het gesprek wordt alles grondig bekeken, indien uw project niet of nauwelijks haalbaar is laten wij u dit weten.

Tijdens de aanmaak van uw website en oplevering houden wij rekening met alles wat werd besproken en zorgen ervoor dat uw website een hoge positie haalt.

Webdesign
Visie
SEO
Referenties
Webdesign bureau
I-Com
Keltenheuvel 28
2650 Edegem - Antwerpen.
Contacteer ons
Tel 03/294.51.20
Fax 03/294.05.21
info@i-com.be